-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zrno nade za nas mlade

Djeca Centra Svitanje zabavila se izrađujući kraluše i broševe u koprivničkom Muzeju
D

U posljednjih mjesec dana ovo je već druga realizirana kreativna radionica umijeća izrade tradicijskog nakita Podravine

Ne propustite

Djeca Centra Svitanje koja pohađaju poludnevni boravak u Koprivnici i Ludbregu
provodili su radionicu u koprivničkom muzeju. U posljednjih mjesec dana ovo je već druga realizirana kreativna radionica umijeća izrade tradicijskog nakita Podravine, u okviru ESF projekta “Zrno nade za nas mlade” financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Djeca su uz stručno vodstvo više kustosice gospođe Marije Mesarić te gospođe Gordane Horvat s velikim zanimanjem izrađivala tradicijski nakit od staklenih perlica – kraluše, te broš iglice, a na jednoj od radionica sudjelovali su i učenici 8.b razreda OŠ “Braća Radić”.

S obzirom da od nedavno Centar Svitanje pruža uslugu poludnevnog boravka i u Đurđevcu, do završetka provedbe projekta 30. lipnja 2023. godine, u planu je nastavak suradnje s Muzejom i OŠ “Brača Radić” kroz realizaciju dvije kreativne radionice u koje će biti uključena djeca Centra Svitanje koja poludnevni boravak pohađaju u Đurđevcu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZADNJA UTAKMICA

Uzavrelo je na Apašu usprkos niskim temperaturama, evo tko je sve došao na tekmu Slaven Belupa i Dinama

Na koprivničkom Apašu Slavenaši upravo igraju protiv Dinama. Danas je na rasporedu posljednja utakmica 17. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Podravske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti