dani otvorenih vrata

Đurđevačke udruge žena predstavile svoje djelovanje te najavile novi gastro-projekt

Članice Udruge žena grada Đurđevca i članice Udruge žena s bolestima dojke Narcise ove godine su zajednički obilježile Dan otvorenih vrata.

12:00h
0
Foto: djurdjevac.hr

Članice Udruge žena grada Đurđevca i članice Udruge žena s bolestima dojke Narcise ove godine su zajednički obilježile Dan otvorenih vrata, jer od nedavno dijele zajedničke prostore.

Naime, Grad Đurđevac im je dodijelio nove prostore u Domu kulture, pa je to bila i prva prilika za bolje upoznavanje i dogovaranje buduće suradnje.

– Složile smo se da su naši novi prostori u Domu kulture neobično lijepi i moderno opremljeni i da će biti pravi poticaj za nastavak našeg kreativnog rada – zaključila je Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena Grada Đurđevca i naglasila da je to pokazalo i ovo zajedničko druženje.

– Drago nam je da su nam se u obilježavanja Dana otvorenih vrata pridružile i članice Udruge žena Peski, pa su se i pred njima Narcise mogle pohvaliti izradom cvijeća od krep-papira, a članice Udruge žena grada Đurđevca pogačom z lukom. Slanom verzijom pogače, koju je za tu prigodu pekla naša potpredsjednica Ljubica Dobravec, najavile smo ujedno i naš novi gastro-projekt, koji nam financira Grad Đurđevac, a o kojem ćemo više na izložbi kolača za vrijeme skorašnje Picokijade – rekla je Mirjana Mišulin.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr