Pivnica Kraluš i Podravska klet, Podravkini ugostiteljski objekti, opet se nalaze među 100 najboljih restorana u Hrvatskoj.
Pivnica je na taj popis od 1996. godine do sada ušla devet, a Podravska klet čak 13 puta.
– Listu najboljih hrvatskih restorana sastavljaju gosti, voditelji odnosno vlasnici restorana i Časni odbor i zato smo ponosni, jer ovo priznanje nije ocjena subjektivnog pojedinca, nego rezultat ponude, kvalitete usluge i ambijenta. U Pivnici Kraluš i Podravskoj kleti gostima pripremamo jela od kvalitetnih i provjerenih namirnica domaćeg porijekla uz korištenje Podravkinih proizvoda, a uspjehu doprinosi i jedinstven ambijent s izraženim elementima naivne umjetnosti – rekao je Stjepan Križan, direktor Podravkinog ugostiteljstva, te izdvojio da je plasman tim značajniji ako se zna da se lani za uvrštavanje na listu 100 najboljih borilo 2500 restorana.
Podravkino ugostiteljstvo bit će predstavljeno u vodiču kroz vrh hrvatske gastronomije, koji će biti dostupan i na internet stranici www.gastronaut.hr.