donji kneginec

FOTO Back 2 School vikend u centru Lumini pravi pogodak, došlo i prošlo više od 26.000 posjetitelja

Mališani su imali prilike izabrati i izvannastavne aktivnosti u nadolazećoj školskoj godini.

08:35h
0
Foto: Lumini

Više od 26.000 posjetitelja, među kojima i mnogo školaraca, ovog je vikenda posjetilo Trgovački centar Lumini kako bi se pripremilo za povratak u školske klupe.

U centru Lumini su se družili s prometnim preventivcima iz PU varaždinske, predstavnicima Gradskog društva Crvenog križa Varaždin i njihovom maskotom medvjedićem Juricom, te naučili kako se pravilno ponašati u prometu, kako prelaziti preko zebre, osnove prve pomoći, ali i na koji broj nazvati hitnu pomoć. Klinci, ali i oni stariji isprobali su pravi policijski motocikl i „pijane naočale“, dok su se oba popodneva družili s odličnom ekipom iz igraonice Twister i u sklopu Twister znanstvenog vikenda isprobali brojne dječje pokuse, science photo booth, razne igre i osvojili vrijedne nagrade.

Mališani su imali prilike izabrati i izvannastavne aktivnosti u nadolazećoj školskoj godini. Naime, u sklopu Back 2 School programa održan je mini sajam izvannastavnih aktivnosti. Svoje programe su prezentirale škole stranih jezika, Filmsko-kreativni studio Vanima, Varaždinske mažoretkinje, sportski i plesni klubovi te Društvo naša djeca Varaždin. Uz prezentaciju i druženje s posjetiteljimapribližili su školarcima različite programe gdje mogu naučiti nešto novo, ali i na zabavan način provesti svoje slobodno vrijeme!

Inače, posebni Back 2 School popusti i pogodnosti u brojnim trgovinama u centru Lumini traju sve do 15. rujna.

– Svim školarcima, njihovim roditeljima i učiteljima Trgovački centar Lumini želi sretan prvi dan škole! – poručuju iz TC Lumini.

 

čitam...