osvježenje

FOTO Komunalac i bazeni Cerine predstavili nove web stranice koje je napravila tvrtka Kosinus, virtualno prošećite kompleksom

Sadržaj web stranica prilagođen je svim veličinama ekrana, od mobilnih aparata do wide screen monitora.

13:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Komunalac i Gradski bazeni Cerine predstavili su danas nove web stranice koje je napravila tvrtka Kosinus. Predivne nove stranice donose pregledniji, jednostavniji i brži pristup podacima, bez obzira trebate li usluge Komunalca, aplikacije, raspored ili samo želite vidjeti što ima novog.

Sadržaj web stranica prilagođen je svim veličinama ekrana, od mobilnih aparata do wide screen monitora. Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca, iskazala je zadovoljstvo što se danas predstavljaju nove stranice Komunalca i Gradskih bazena Cerine, a naglasila je da će korisnici imati brži i lakši pristup svemu što ih zanima.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Redizajnom smo htjeli napraviti što jednostavniji pregled, da korisnik može u što manje klikova doći do naših usluga. Od Gradskog oka, računa, parkinga, tražilice pokojnika, rasporeda košnje trave, odvoza otpada i dr. Novost je i edukativni kutak gdje korisnici mogu naći korisne informacije oko odlaganja otpada, kompostiranja i slično – pojasnila je Petra Bijač.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Veronika Balažin, direktorica Informatike, predstavila je korisne aplikacije koje se nude na novim stranicama. Tako je tu PayDo za brzo i jednostavno parkiranje bez dodatnih troškova, napravljena za Android i iPhone uređaje. zatim portal sviračuni.hr koji omogućava korisnicima zaprimanje digitalnih računa nakon registracije. Tražilica pokojnika je pak aplikacija koja omogućava pronalazak pokojnika na grobljima kojima upravlja Komunalac. Gradsko oko je web i mobilna aplikacija za prijavu problema u Koprivnici. Tu je i KOM.NET i Zelene površine.

Sonja Šafar, voditeljica Gradskih bazena Cerine, predstavila je i njihov novi web. Htjeli su da korisnik u što bržem vremenu dođe do informacija koje želi. Ciljali su da se usluga što lakše nađe na stranicama. Također, sada je sve pojednostavljeno i vrlo lako jednim klikom što ljude zanima i gdje se to provodi.

– Osnovni cilj u svemu bio je približiti uslugu korisnicima na što brži način, prilagoditi se brzom načinu života. Važno je u što kraćem vremenu doći do informacije koja je bitna, a ovim novim webom smo to i postigli – rekla je voditeljica bazena, a njenu modernizaciju potvrdio je i Mario Kos, direktor tvrtke Kosinus usluge, kreator novih stranica.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

– Sve smo odradili profesionalno i prilagodili uređajima svih veličina. Pazili smo i na sigurnost, sve je to posloženo kako struka nalaže. Išli smo na lakšu dostupnost informacijama, ubacili smo neke zanimljive stvari poput virtualne šetnje bazenima – izjavio je Kos i proveo prisutne bazenima, ali kroz virtualan svijet. Mnogi su isprobali i VR naočale te na taj način ‘prošetali’ bazenima. Zasluge za to idu i djelatniku Kosinusa Matiji Gudlinu.

Virtualna šetnja u ovako naprednom obliku je novitet koji je tvrtka Kosinus usluge izvrsno odradila. Puno je interaktivnih sadržaja koji se nude, doslovno možete proći kroz svaku prostoriju i zaviriti u svaki kutak. Kako to izgleda, pogledajte OVDJE.

GRADSKI BAZENI CERINE – NOVI WEB

KOMUNALAC – NOVI WEB

čitam...