IZASLANICI ODLUČILI

Križevački HDZ održao Izbornu skupštinu i odabrao predsjednika

09:44h
0
Mato Devčić // Foto: Goran Generalić
Mato Devčić // Foto: Goran Generalić

– U planu nam je pozicioniranje HDZ-a u Križevcima i rad na pripremi naših tijela za lokalne izbore 2017. godine – rekao je Devčić.

U Križevcima je u Maloj dvorani Hrvatskog doma održana Izborna skupština Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Križevci, na kojoj je za predsjednika izabran dr. Mato Devčić.


S obzirom na broj osvojenih glasova, u Gradski odbor ušli su Neven Jaki, Darko Habdija, Vesna Kovač, Ivan Katavić, Stjepan Matejaš, Stjepan Peršin, Dimče Sertić, Ivan Šafran, Stjepan Stručić, Mario Miklečić, Đuro Klopotan, Tania Lugomer-Pomper, Antun Baštek, Miljenko Petrošanec, Stjepan Đurakić, Goran Hrg, Ivan Šimunčić i Zdravko Štefoić.

Članovi Nadzornog odbora postali su Stjepan Petrić, Petar Milas, Stjepan Palijan, Stjepan Škvorc i Dragan Škara.

Izbornoj skupštini prisustvovalo je 108 ranije izabranih izaslanika.

– U planu nam je pozicioniranje HDZ-a u Križevcima i rad na pripremi naših tijela za lokalne izbore 2017. godine. Na njih ćemo izaći sa samostalnom listom, koju će pratiti kvalitetan i prvenstveno stručan gospodarski program. Imamo i novih 120 članova, što je dobra startna pozicija za pripremu navedenoga – rekao je Devčić.

Dodajmo i kako je dr Devčić izgledan budući ravnatelj koprivničke Opće bolnice dr Tomislav Bardek, no takve informacije nije želio komentirati.

– Koprivničko-križevačka županija uskoro će preuzeti osnivačka prava nad tom ustanovom, što znači da je sva dinamika oko konstituiranja Upravnog vijeća i proglašenja dužnosti ravnatelja na županu i Županijskoj skupštini, pa bi pitanja oko toga trebalo uputiti njima – dodao je.

 

čitam...