OBJAVLJEN JE PROGRAM

Leto v Kalnovcu probudit će društveni život filmovima, kazališnom večeri i zanimljivim igrama

Manifestacija kreće u subotu, a završava posljednjega dana mjeseca.

19:30h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Leto v Kalnovcu probudit će društveni život općine i osigurati vrhunske dane tijekom kolovoza. Manifestacija kreće već za tri dana.

Prvoga dana, dakle u subotu, u 20.30 sati, bit će održana projekcija filma Oceanovih 8, pri čemu će zainteresirani u samom centru Kalinovca moći uživati u besplatnim kokicama. Tjedan dana kasnije, 24. kolovoza, u isto će vrijeme i na istome mjestu biti pušten drugi film čiji će naslov objaviti naknadno. Omiljena grickalica ponovno će, naravno, biti prisutna.

Kazališna večer, na kojoj će nastupiti KUD Mudlin Peteranec s predstavom Soldat, ADK Sveti Križ Začretje s predstavom Izbori i HKUD Frankopan Ferdinandovac s predstavom Brati sim, brat tam, održat će se u petak 30. kolovoza od 19 sati.

Natjecateljske igre u raznim disciplinama na jezeru Batinske pod nazivom Kalnovečki babinjak zatvorit će Leto v Kalnovcu u subotu 31. kolovoza. Pokrovitelj i organizator je općina Kalinovac, a u organizaciji sudjeluju i Turistička zajednica područja Dravski Peski, Kulturna udruga Tomislav Franjić i Udruga žena Kalnovčice.

Foto: Općina Kalinovac

čitam...