Viroexpo 2016.

Na međunarodnom sajmu u Virovitici i brojni podravsko-prigorski poduzetnici

13:23h
0
Koprivničko-križevačka delegacija na sajmu Viroexpo 2016. // Foto: kckzz.hr
Koprivničko-križevačka delegacija na sajmu Viroexpo 2016. // Foto: kckzz.hr

Tijekom ovog vikenda posjetitelji će moći upoznati 750 izlagača iz 27 zemalja.

U Virovitici je u petak službeno otvoren 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016.

Tijekom ovog vikenda posjetitelji će moći upoznati 750 izlagača iz 27 zemalja, a među njima su i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije.

Jučerašnjem svečanom otvorenju među brojnim uglednicima bio je i koprivničko-križevački župan Darko Koren. Sa svojim suradnicima je obišao sajam, a posebno se zadržao na zajedničkom izlagačkom prostoru svoje županije ukupne površine 103 kvadratnih metara.

Na unutarnjem i vanjskom izlagačkom prostoru svoje proizvode i usluge predstavlja 25 poduzetnika s područja Podravine i Prigorja, iz Koprivnice, Križevaca, Đurđevca, Virja, Kloštra Podravskog, Kozarevca, Prugovca, Peteranca i Miholjanca.

Njihov zajednički nastup u Virovitici organizirala je i sufinancirala PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja zajedno s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica.

Zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpoa je Republika Kosovo. Glavno pokroviteljstvo sajma preuzela predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a svečano ga je otvorio ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat.

čitam...