2021. godina

Otvoren Javni poziv za dopunu Baze ocjenjivača prijavljenih programa i projekata

Radi dopune baze ocjenjivača Grad je raspisao Javni poziv za dopunu Baze ocjenjivače prijavljenih programa/projekata.

11:32h
0
Foto: koprivnica.hr

Početkom godine Grad Koprivnica raspisao je Javne pozive za sufinanciranje programa/projekta udruga, organizacija civilnog društva i samostalnih umjetnika kao i za sufinanciranje manifestacija, festivala i prijevoza u 2021. godini. Tako je otvoreno ukupno deset javnih poziva čime je udrugama, umjetnicima i civilnom društvu na raspolaganje stavljeno 1,94 milijuna kuna.


U cilju transparentnosti, osiguravanja kvalitete ocjenjivanja i sprečavanja sukoba interesa, projekte ocjenjuju nezavisni stručnjaci. Trenutno bazu ocjenjivača čini 40 stručnjaka i to iz područja zdravstva, socijalne skrbi, djece i mladih, kulture, ekologije i slično.

Radi dopune baze ocjenjivača Grad je raspisao Javni poziv za dopunu Baze ocjenjivače prijavljenih programa/projekata.

Uvjeti za ulazak u Bazu ocjenjivača su najmanje završena srednja stručna sprema, zatim najmanje tri godine profesionalnog ili volonterskog iskustva vezanog uz specifično područje ekspertize za koje se prijavljuje te poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu. Prednost u odabiru imaju oni koji imaju radno ili volontersko iskustvo u organizacijama civilnog društva, zatim poznavanje Zakona o udrugama te poznavanje projektnog ciklusa i izrade projektnog prijedloga.

Prijava je otvorena do 18. veljače 2021. godine te se dostavlja putem e-maila: maja.ferlindes@koprivnica.hr.

čitam...