Križevci - Kalnik 2016

Počinju prijave za sedmi županijski polumaraton

14:03h
0
Ilustracija // Foto: krizevci.hr

Svi sudionici polumaratona dobit će priznanja i medalje, a organiziran je i zajednički ručak za maratonce koji će na cilj doći unutar vremena od 2 i pol sata.

Na međunarodni praznik rada prvog svibnja održat će se 7. županijski polumaraton Križevci-Kalnik ’16. Startat će se u 10 sati s Trga J.J. Strossmayera u Križevcima, a trasa trke je Križevci, Sveta Helena, Žibrinovec, Dedina, Kamešnica do cilja ispred Planinarskog doma na Kalniku. Ukupna dužina polumaratona je 18,5 kilometara.

Događaj se organizira pod pokroviteljstvom Koprivničko-Križevačke županije, Grada Križevaca i Općine Kalnik. Natjecanje će se održati u kategorijama muškarci i žene raspoređeno prema starosti.Svi sudionici polumaratona dobit će priznanja i medalje, a organiziran je i zajednički ručak za maratonce koji će na cilj doći unutar vremena od 2 i pol sata.

Prijevoz opreme sudionika i njihovo vraćanje s Kalnika u Križevce bit će osigurano autobusima. Kotizacija za sudionike iznosi 50,00 kn, uplate na : ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA KRIŽEVCI, IBAN HR3623600001101459457, Opis plaćanja – kotizacija za ime i prezime.

Prijave : www.krizevackisport.com
Informacije : zajednica.kz@gmail.com
Mobitel : 091 510 86 97

čitam...