Nazočnima je na najbolji mogući način predstavljena Koprivničko križevačka županija i njena bogata turistička, gastro i eno ponuda s ciljem promocije velikih potencijala kontinentalnog turizma Republike Hrvatske.
Kuharski spektakl Podravkine podravske i hrvatske kuhinje održan je u Pečuhu povodom Dana državnosti, 25. godina neovisnosti Republike Hrvatske i promocije turističkih, eno i gastro potencijala Koprivničko križevačke županije.
U organizaciji Generalnog konzulata RH u Pečuhu, Koprivničko križevačke županije, Podravke i Podravke International Kft. Mađarska, održana je promocija Koprivničko križevačke županije i vodeće hrvatske prehrambene kompanije Podravke koja je na mađarskom tržištu prisutna od 1967. godine.
Pod kuharskim vodstvom Dražena Đuriševića, Podravkin gastro tim – Mišel Tokić, Zlatko Sedlanić, Zoran Delić i Marko Peras pripremili su, za više od dvije stotine gostiju, tradicionalne podravske i hrvatske specijalitete uz pomoć Podravkinih proizvoda i na mađarskom tržištu posebno popularnih i poznatih dodataka jelima.
Osim hladnih predjela sa standardnim Podravkinim prilozima, moglo se kušati i više glavnih jela koje su ovi kulinarski eksperti pomno pripremili i odabrali.
Posebnu pozornost izazvao je tradicionalni roštilj i kotlovina te nezaobilazni slatki program Dolcela, a uz izvrsnu hranu služeno je Županovo vino OPG-a Grudić iz Koprivnice te Podravkini bezalkoholni napici mineralna voda Studenac, izvorska voda Studena te ledeni čajevi.
Nazočnima je na najbolji mogući način predstavljena Koprivničko križevačka županija i njena bogata turistička, gastro i eno ponuda s ciljem promocije velikih potencijala kontinentalnog turizma Republike Hrvatske.