U suradnji s gradom Koprivnicom

REA organizira besplatnu tribinu na kojoj možete saznati kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu višestambenih zgrada

Tribina će biti održana u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu s početkom u 17 sati.

08:29h
0
Foto: koprivnica.hr

Mnogi stanari višestambenih zgrada još uvijek nisu na “ti” s energetskom obnovom, a upravo zato Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s gradom Koprivnicom organizira besplatnu i javnu tribinu pod nazivom Energetska obnova višestambenih zgrada.

Ovom tribinom želi se informirati stanare višestambenih zgrada i njihove upravitelje o osnovnim tehnikama, pogodnostima i prednostima energetske obnove višestambenih zgrada, o troškovima energetske obnove te o potrebnoj projektnoj i ostaloj dokumentaciji za dobivanje bespovratnih sredstava za provedbu obnove.

U Hrvatskoj zgrade troše više od 40% ukupne potrošnje energije, a većina zgrada pripada energetskom razredu E, F ili G. Energetska obnova zgrade znatno utječe na smanjenje potrošnje energenata, što se očituje kroz uštedu na troškovima za grijanje i hlađenje koja može iznositi i do 60%. Ujedno se time povećava ugodnost boravka i rada u zgradi te smanjuju emisije ugljičnog dioksida.

Tribina će biti održana u četvrtak, 24. listopada 2019. godine u gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu s početkom u 17 sati.

 

 

čitam...