Splitska riva u subotu je bila obučena u Vegetino jubilarno zlatno ruho. Splićanke i Splićani mogli su uživati u bogatom večernjem programu priređenom u povodu Vegetinog pedesetog rođendana.
Ovom prigodom Podravka je Splićanima pripremila degustacije, nagradne igre te atraktivan kulinarski show po uzoru na popularnu emisiju „Male tajne velikih majstora kuhinje”. U glazbenom djelu programa posjetitelje je zabavljao Luka Nižetić.
Luka se pridružio Podravkinim specijalistima kulinarstva u pripremi ukusnih jela s Vegetom, ali i u otkrivanju malih kulinarskih tajni majstora kuhinje. Nagradne igre i degustacije razveselile su sve prisutne, a ritmovi salse, tanga i valcera pozivali su na ples, zabavu i druženje s Vegetom.
Obilježavajući pola stoljeća postojanja, Podravka je Vegetu odjenula u zlatno, limitirano ruho u kojem taj najpoznatiji hrvatski proizvod možete naći na policama trgovina diljem naše zemlje i jugoistočne Europe, priopćeno je iz koprivničke kompanije.