18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan borbe protiv korupcije

Proglašeni najbolji radovi natječaja Zajedno smo jači
P

Ne propustite

Najbolji rad koji će ujedno biti i službeni logo Antikorupcijskog povjerenstva napravila je Sara Bednaić iz osnovne škole Koprivnički Bregi pod vodstvom mentorice Ivane Devčić Rakijašić.

Međunarodni dan borbe protiv korupcije obilježen je jučer, u utorak, u koprivničkoj knjižnici Fran Galović predavanjem Prevencija i borba protiv korupcije mehanizmima civilnog nadzora kojeg je održala Livija Kardum, članica Upravnog odbora Transparency International Hrvatska i sveučilišna profesorica.

Tom prilikom, Ivan Pal, zamjenik koprivničko-križevačkog župana, i Tomislav Babić, predsjednik županijskog Antikorupcijskog povjerenstva, uručili su nagrade i zahvalnice za radove pristigle na natječaj Zajedno smo jači.

Najbolji rad koji će ujedno biti i službeni logo Antikorupcijskog povjerenstva napravila je Sara Bednaić iz Osnovne škole Koprivnički Bregi pod vodstvom mentorice Ivane Devčić Rakijašić.

Prvu nagradu u kategoriji literarnih i video radova o stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju osvojila je Valerija Premec iz koprivničke gimnazije Fran Galović pod vodstvom mentorice Katarine Horvat.

Morena Pintarić i Sandra Delimar, učenice trećeg razreda koprivničke gimnazije bile su druge, dok je treće mjesto pripalo Dorianu Rojčeviću i Katarini Andrašec, također učenicima trećeg razreda, a pod vodstvom mentorice Marine Njerš. Nagrađenim učenicama i učenicima podijeljene su novčane nagrade od 500 do 1500 kuna.

Tribina je organizirana u suradnji Koprivničko-križevačke županije, županijskog Antikorupcijskog povjerenstva i koprivničke knjižnice Fran Galović, a prisustvovali su joj i Damir Felak, predsjednik županijske skupštine, Mišel jakšić, zamjenik gradonačelnice, Martina Horvat Pavlic, pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine, župana i opće poslove.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludilo

ePODRAVINA FLASHBACK Severina, Gibonni, Edo Maajka i TBF na Pivovarijadi pod šatorom prije 20 godina

Pivovarijada 2005. godine nije bila samo pivski festival, bila je to prava glazbena fešta. Organizatori su se potrudili osigurati...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×