22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Razmjena udžbenika i ove godine u Domu mladih – novost je e-razmjena
R

Ne propustite

Grad Koprivnice i ove godine u Domu mladih organizira razmjenu školskih udžbenika koja će krenuti 27. lipnja i trajat će sve do 10. rujna. Razmjena će se odvijati po principu „udžbenik za udžbenik“, drugim riječima, svako će moći zamijeniti onoliko udžbenika koliko ih je sa sobom i donio.

Međutim, kako bi olakšali roditeljima i školarcima, organizatori ove hvalevrijedne akcije pokrenuli su na internet stranici www.dmkc.hr e-razmjenu udžbenika. Radi se o oglašavanju i organiziranju razmjene školskih udžbenika koja će također krenuti 27. lipnja. Korisnici će moći u kategoriji „Razmjena udžbenika“ moći ostavljati oglase u kojima nude ili traže udžbenike i međusobno se povezivati te razmjenjivati s drugim korisnicima. Osim toga, svi zainteresirani će moći na tim stranicama vidjeti kojim knjigama raspolažu u Domu mladih. Više o projektu rekla je Martina Golčić, direktorica Trga d.o.o.

– Vrlo je jednostavno, po sistemu je oglasa nudim – tražim, jednostavno se popuni što se nudi i jednostavno se upiše što se traži. Namijenjeno je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih škola, no međutim postoji i mogućnost upisati i neki drugi udžbenik. Znači mogu se mijenjati i skripte i udžbenici za fakultete, a oni koji se budu nudili pojavit će se u opciji za razmjenu – pojasnila je Golčić te najavila još jednu novost.

– Nova kategorija je i „Pokloni knjigu DMKC-u“ u kojoj svi koji to žele mogu ostaviti svoje podatke, kao i kratak popis udžbenika koje žele pokloniti. Ukoliko darovatelji udžbenika neće biti u mogućnosti donijeti knjige, mi ćemo poslati naše volontere koji će ih preuzeti.

Za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail razmjena.udzbenika@koprivnica.hr .

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×