24.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Razmjena udžbenika i ove godine u Domu mladih – novost je e-razmjena
R

Ne propustite

Grad Koprivnice i ove godine u Domu mladih organizira razmjenu školskih udžbenika koja će krenuti 27. lipnja i trajat će sve do 10. rujna. Razmjena će se odvijati po principu „udžbenik za udžbenik“, drugim riječima, svako će moći zamijeniti onoliko udžbenika koliko ih je sa sobom i donio.

Međutim, kako bi olakšali roditeljima i školarcima, organizatori ove hvalevrijedne akcije pokrenuli su na internet stranici www.dmkc.hr e-razmjenu udžbenika. Radi se o oglašavanju i organiziranju razmjene školskih udžbenika koja će također krenuti 27. lipnja. Korisnici će moći u kategoriji „Razmjena udžbenika“ moći ostavljati oglase u kojima nude ili traže udžbenike i međusobno se povezivati te razmjenjivati s drugim korisnicima. Osim toga, svi zainteresirani će moći na tim stranicama vidjeti kojim knjigama raspolažu u Domu mladih. Više o projektu rekla je Martina Golčić, direktorica Trga d.o.o.

– Vrlo je jednostavno, po sistemu je oglasa nudim – tražim, jednostavno se popuni što se nudi i jednostavno se upiše što se traži. Namijenjeno je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih škola, no međutim postoji i mogućnost upisati i neki drugi udžbenik. Znači mogu se mijenjati i skripte i udžbenici za fakultete, a oni koji se budu nudili pojavit će se u opciji za razmjenu – pojasnila je Golčić te najavila još jednu novost.

– Nova kategorija je i „Pokloni knjigu DMKC-u“ u kojoj svi koji to žele mogu ostaviti svoje podatke, kao i kratak popis udžbenika koje žele pokloniti. Ukoliko darovatelji udžbenika neće biti u mogućnosti donijeti knjige, mi ćemo poslati naše volontere koji će ih preuzeti.

Za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail razmjena.udzbenika@koprivnica.hr .

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijepodne u gradu

FOTO // Vruća špica u centru Koprivnice, predivne ljetne kombinacije zapljusnule centar

Toplinski val zapljusnuo nas je ovoga tjedna, no ništa ne može spriječiti Koprivničanke i Koprivničance u njihovom subotnjem ritualu. Odlazak...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×