12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Vlak naletio na automobil, vozač čudom prošao bez ozljeda
V

Ne propustite

Više sreće nego pameti! Moglo bi se to reći za neopreznog vozača koji je danas u podne mislio da je brži od vlaka.

Na željezničkom prijelazu kod Plavšinca, nedaleko Koprivnice, danas oko podneva dogodila se prometna nesreća, u kojoj na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava. Putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica – Osijek udario je u osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnji T.Z. iz Hlebina.

Prema riječima očevidaca, neoprezni vozač Škode, koprivničkih registarskih oznaka, u trenutku prijelaza preko pruge nije provjerio dolazi li vlak, što ga je umalo koštalo života. Naime, upravo u tome trenutku u prednji dio automobila udarila je lokomotiva putničkoga vlaka te ga odbacila nekoliko metara dalje. Iako je prednji dio Škode u potpunosti uništen, vozač automobila prošao je bez ozljeda, s toga se lako da zaključiti da je imao više sreće nego pameti.

Inače, ovaj željeznički prijelaz nalazi se na makadamskoj cesti i označen je samo „andrijinim križom“ i znakom stop, drugim riječima, ne postoje uređaji za zatvaranje prometa, niti uređaji kojima se najavljuje dolazak vlaka.

Policijski očevid je potvrdio da sudionici ove nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozača osobnog automobila slijedi optužni prijedlog.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×