12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Povodom nove školske godine Mršić i Koren obišli prvašiće
P

Ne propustite

Povodom prvog dana nove školske godine, gradonačelnik Zvonimir Mršić i župan Darko Koren, obišli su razne škole kako bi brojnim učenicima poželjeli uspješan početak školovanja.

Mršić je u pratnji svojih zamjenika obišao sve škole na području Grada i okolice, te prvašićima, kojih je ove godine 300-tinjak, podijelio simbolične poklone. Mališanima su podijeljene majice sa logotipom Grada Koprivnice i posebne marame da budu što uočljiviji u prometu na cestama. Također, sve učenike na školskim su klupama dočekale besplatne bilježnice za sve predmete.

S druge strane, Koren je, također u pratnji svog suradnika, obišao osnovnu školu „Fran Kancelak“ u Drnju. Radi se o trećoj školi po veličini u mreži županijskih škola, a polazi je 510 učenika. Od toga, njih 79 krenulo je ove godine u prvi razred, a županijski dužnosnici upravo su njih i posjetili. Kao i Mršić, Koren je isto tako prvašićima podijelio sigurnosne marame za promet. Na taj način Koren je uspješnu školsku godinu poželio i svim drugim školarcima u Županiji. Podsjetimo, prve školske korake danas je napravilo 1139 učenika s područja cijele županije....župan Koren je istu stvar radio u Drnju // foto: kckzz

Ujedno, Mršić je svim sudionicima u prometu, a posebno vozačima, uputio apel da povećaju pozornost, smanje brzinu i vode brigu o sigurnosti naše djece.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×