12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Članovi Zajednice Mađara Koprivničko-križevačke županije u Veszprému
Č

Ne propustite

Već tradicionalno, u devetom mjesecu, članovi Zajednice Mađara Koprivničko-križevačke županije posjetili su Republiku Mađarsku. Njih tridesetak, uputilo se autobusom u jedan od najstarijih gradova – Veszprém.

Uz pomoć stručnog vodića, Mađari naše županije razgledali su grad i kulturno-povijesne znamenitosti. Zatim su obišli Laczko Deszo muzej u kojem se nalazi zbirka mađarskih arheoloških artefakata kamenog, rimskog doba, srednjeg vijeka, kao i izlošci iz novije prošlosti.

Na kraju je uslijedio posjet prekrasnom muzeju-dvorcu Archbishop’s palace, građenom u baroknom stilu. U izvrsnom raspoloženju s mnogo dobrih utisaka članovi Zajednice Mađara Koprivničko-križevačke županije vratili su se u Koprivnicu u kasnim večernjim satima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×