22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sjajan hrvački vikend za Koprivničance

Podravkini hrvači u centru Zadra uzeli čak 12 medalja
P

Ne propustite

Jedino zlatno odličje uzeo je Luka Galić (49 kg), dok se ostatak društva pobrinuo za još šest srebra i pet bronci.

Hrvački klub Podravka, s dvije djevojčice i 11 dječaka, nastupio je ovoga vikenda na petom međunarodnom turniru ‘Zadar Open 2016’ za uzraste djevojčica i dječaka u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom.

Atraktivni Zadar okupio je više od dvjesto natjecatelja iz šest zemalja, a veliku pažnju privukla je i odluka organizatora da se finalna natjecanja održe na otvorenom, u centru grada.

Sjajnu atmosferu i ukupno odlično raspoloženje Podravkaši su upotpunili s čak 12 medalja, a jedinu zlatnu uzeo je Luka Galić koji je u kategoriji do 49 kilograma najbolji bio s četiri uvjerljive pobjede.

Srebrima su se okitile djevojčice Jelena Mijatović (28 kg) i Lana Nogić (42 kg), te dječaci Petar Raknić (33 kg), Ivan Čordaš (44 kg), Roko Petrović (40 kg) i Karlo Mijatović (63 kg).

U Koprivnicu je stiglo i pet brončanih odličja i to u rukama Damjana Posavca (47 kg), Gregora Gašparića (47 kg), Petra Sočeva (36 kg), Dominika Škorjanca (45 kg) i Karla Marića (40 kg). Dva poraza u dohvaćanju postolja spriječila su Petra Uglika (30 kg).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×