12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesna radionica i parlaonica
P

Ne propustite

Centar za ples i umjetničko istraživanje poziva sve zainteresirane na plesnu radionicu i parlaonicu koja će se održati u nedjelju 23. listopada u Domu mladih. Program kreće u 16 h kada je na repertoaru besplatna radionica namijenjena ljubiteljima Breakdance-a i Hip Hopa pod vodstvom bboya, profesionalnog plesača i pedagoga Elvisa Hodžića aka El Rocka.

Nakon radionice odnosno od 17.30 h slijedi razgovor s Elvisom i gostima, plesnim voditeljicama i voditeljima iz Koprivnice, u formi parlaonice, pod moderiranjem plesne umjetnice Maje Marjančić.

Popratni program uključuje video projekcije suvremenih plesnih predstava u kojima su svoje mjesto našle i urbane plesne vještine poput Breakdancea i Hip Hopa.

Na radionicu i razgovor su pozvani svi ljubitelji suvremenih plesnih izričaja, oni koji bi željeli naučiti nešto više o današnjim plesnim stilovima i njihovim umjetničkim manifestacijama, odnosno svi koji gaje ljubav prema pokretu, plesu i glazbi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×