25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Blagdan svete ane

FOTO Igre bez granica i plovidba Dravom do Mađarske obilježili vikend u Legradu
F

Ne propustite

Sudjelovalo je šest ekipa, a bodrilo ih je 400-tinjak posjetitelja. Igrao se pikado s balonima, odbojka, ispijanje piva, pucanje balonima, do posljednjeg stolca. Atmosfera je bila odlična, a pobjedu su odnijeli domaćini, rekla nam je Katarina Sabolić, predsjednica Ekološke udruge Legrad, organizatora događaja.

Proteklog su vikenda u Legradu održane zabavne 11. po redu Igre bez granica, a u nedjelju je obilježen blagdan svete Ane, tradicionalnim prijelazom Legrad – Örtilos i to već 22. godinu za redom.

Na Legradskoj gori u crkvici sv. Mihovila Svetu misu održao je legradski župnik Marijan Horvat, a nakon mise slijedio je ručak i i kulturno zabavni program na mađarskoj strani, dok su se na legradskoj strani za odličnu zabavu i atmosferu  pobrinuli domaćini i grupa Max 5 koja je goste zabavljala do kasno u noć.

Igre bez granica održane su u subotu na ušću Mure u Dravu.

– Sudjelovalo je šest ekipa, a bodrilo ih je 400-tinjak posjetitelja. Igrao se pikado s balonima, odbojka, ispijanje piva, pucanje balonima, do posljednjeg stolca. Atmosfera je bila odlična, a pobjedu su odnijeli domaćini – rekla nam je Katarina Sabolić, predsjednica Ekološke udruge Legrad, organizatora događaja.

Na Halaš Čardi se za vikend, zahvaljujući brojnim sadržajima, okupio znatan broj posjetitelja, koji su se zabavljali do dugo u noć.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×