12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Šestoro izabranih

Županijski HDZ predložio kandidate za izbornu listu
Ž

Ne propustite

Prijedlozi županijskog HDZ-a za izbornu listu su sastavljeni i bit će dostavljeni sutra do 10 sati, a dalje je sve na vrhu stranke, kako kaže dožupan Darko Sobota.

HDZ je usred procesa sastavljanja listi kandidata za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore, a ogranak Koprivničko-križevačke županije već je odlučio koga će predložiti za listu.

Dožupan Darko Sobota, predsjednik županijskog HDZ-a, komentirao je navodnu svađu između njega i Siniše Pavlovića, načelnika Kloštra Podravskog, na sjednici predsjedništva županijskog HDZ-a. Njih se dvoje nisu složili jer je Pavlović na listi na mjestu odmah iza Sobote predložio Tomislava Jurendića, zamjenika ministra regionalnog razvoja, dok Sobota tamo vidi Damira Felaka.

– Nije bilo ni sukoba ni svađe, posebice ne mene i njega. To je sve malo prenapuhano. Mi smo velika organizacija i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Pavlović nije ostavku jer jednostavno nema za to razloga – komentirao je Sobota.

Prijedlozi županijskog HDZ-a za izbornu listu već su sastavljeni i bit će dostavljeni sutra do 10 sati, a dalje je sve na vrhu stranke, kako kaže dožupan.

Predloženo će biti šest kandidata. To su Darko Sobota, dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Damir Felak, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici Vesna Križan, načelnica općine Hlebine Božica Trnski, predsjednik križevačkog ogranka HDZ-a dr. Mato Devčić te načelnik općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak.

Darko Sobota je komentirao i glasine da bi se na izbornoj listi HDZ-a mogao naći i Darko Koren.
– To ćemo vidjeti tek kad liste budu objavljene, ja to ne mogu ni potvrditi ni negirati.  Imamo puno članova i kvalitetnih ljudi koji zaslužuju da budu na listi i da ih se za nju predloži, nismo ni mogli predložiti sve one koje bismo htjeli. No, vjerujem da će stranka u cjelini odabrati najbolje kandidate – zaključio je Sobota.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×