9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Šestoro izabranih

Županijski HDZ predložio kandidate za izbornu listu
Ž

Ne propustite

Prijedlozi županijskog HDZ-a za izbornu listu su sastavljeni i bit će dostavljeni sutra do 10 sati, a dalje je sve na vrhu stranke, kako kaže dožupan Darko Sobota.

HDZ je usred procesa sastavljanja listi kandidata za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore, a ogranak Koprivničko-križevačke županije već je odlučio koga će predložiti za listu.

Dožupan Darko Sobota, predsjednik županijskog HDZ-a, komentirao je navodnu svađu između njega i Siniše Pavlovića, načelnika Kloštra Podravskog, na sjednici predsjedništva županijskog HDZ-a. Njih se dvoje nisu složili jer je Pavlović na listi na mjestu odmah iza Sobote predložio Tomislava Jurendića, zamjenika ministra regionalnog razvoja, dok Sobota tamo vidi Damira Felaka.

– Nije bilo ni sukoba ni svađe, posebice ne mene i njega. To je sve malo prenapuhano. Mi smo velika organizacija i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Pavlović nije ostavku jer jednostavno nema za to razloga – komentirao je Sobota.

Prijedlozi županijskog HDZ-a za izbornu listu već su sastavljeni i bit će dostavljeni sutra do 10 sati, a dalje je sve na vrhu stranke, kako kaže dožupan.

Predloženo će biti šest kandidata. To su Darko Sobota, dopredsjednik Županijskog odbora HDZ-a Damir Felak, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici Vesna Križan, načelnica općine Hlebine Božica Trnski, predsjednik križevačkog ogranka HDZ-a dr. Mato Devčić te načelnik općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak.

Darko Sobota je komentirao i glasine da bi se na izbornoj listi HDZ-a mogao naći i Darko Koren.
– To ćemo vidjeti tek kad liste budu objavljene, ja to ne mogu ni potvrditi ni negirati.  Imamo puno članova i kvalitetnih ljudi koji zaslužuju da budu na listi i da ih se za nju predloži, nismo ni mogli predložiti sve one koje bismo htjeli. No, vjerujem da će stranka u cjelini odabrati najbolje kandidate – zaključio je Sobota.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×