13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sanirani pločnici na koprivničkim središnjim trgovima
S

Ne propustite

Završila je ljetos započeta sanacija pločnika u strogom središtu Koprivnice. Točnije, sanirano je opločenje i zamijenjen dio ploča za Zrinskom i Trgu bana Josipa Jelačića, što znači da prolaznici više ne bi trebali imati problema s  „ljuljajućim pločama“. 

Pročelnica za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec  rekla je:Ploče su izvađene, rekli bismo ponovo presložene, izvedene su diletacije tako da neće biti podizanja ploča i neravnina i time smo završili prvu fazu obnove i sanacije opločenja.“ Na pitanje znači li to da je riječ o privremenom rješenju pročelnica Ištvan Krapinec je odgovorila: „To znači da je riječ o trajnom rješenju saniranja ploča, dok ne dobijemo novo urbanističko-arhitektonsko rješenje kompletne obnove trga.“

Za ove radove iz gradskoga je proračuna izdvojeno 115.000,00 kn, a trebali bi osigurati siguran prolaz pješacima najstrožim centrom Koprivnice. Naime, zbog loše podloge ploče kojima je prekriven dio trgova nisu bile statične, mnoge su se ljuljale, pa se događalo da u njima zapnu ženske potpetice, a bilo je čak i nekoliko padova građana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×