12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prijeti li Karamarko novinarima?
P

Ne propustite

Kako saznajemo u priopćenju za medije Hrvatskog novinarskog društva, u čijem potpisu je predsjednik društva Zdenko Duka, Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova, koristi se policijskim službenicima kako bi rješavao svoje osobne prepirke sa tjednikom Nacional. Priopćenje donosimo u cijelosti.

Hrvatsko novinarsko društvo želi upozoriti javnost na nevjerojatnu činjenicu da je jedan uniformirani policajac donio jučer u redakciju Nacionala reakciju ministra unutarnjih poslova RH Tomislava Karamarka na tekst „Istražite sve o Karamarku“, o pogodovanju Karamarkovoj bivšoj tvrtki Soboli, objavljenom 22. studenog u Nacionalu.

Dakle, Karamarkova privatna prepiska s tjednikom Nacional ne ide poštom ili kakvim drugim uobičajenim mirnodopskim putem, nego ministar misli kako višak sile nikad nije naodmet pa šalje ‘plavca’ u redakciju kako bi odgovornima u Nacionalu time sugerirao da će s njim imati posla budu li istraživali sve o Karamarku. Čudi što nije poslao specijalca.

 Ministar Karamarko voli tužiti novinare, baš dok je na visokoj ministarskoj poziciji. Ovakav simbolični igrokaz s policajcem dostojan je ministara policije totalitarnih zemalja. A sigurni smo da Hrvatska to nije.

Ostaje vidjeti što će na situaciju reći ministar, no izgleda da se ministri i vlade mijenjaju, a navike iz nekih prošlih sistema – ostaju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×