19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sjećanja na Vîlceu 1993.
S

Ne propustite

Rukometašice Podravke Vegete u 22 sezoni su u Europi, od kojih je 21 kontinuirano od 1991/92. do danas. Prva sezona bila je 1966/67. u Kupu prvakinja (Swift, Leipzig), druga 1991/92 u Kupu kupova (Cyprus College, Femina Visé, Debrecen), a ovo je slika iz treće sezone, Kupa kupova 1992/93. (Oprema Kočevje, Gelleen b.b. i Chimistul), snimljena u Rumunjskoj, u Rîmnici Vîlcei.

Na slici su s lijeva tv reporter Božo Sušec i novinar Sportskih novosti Ivica Vukotić. Desno u prvom planu je ton-majstor zagrebačke televizije. Bila je to utakmica četvrtfinala Kupa kupova. Podravka je nadjačala Chimistul u Koprivnici 33:28, a u Vîlcei je izgubila 25:30. Taj zadnji gol pao je pod sumnjivim okolnostima (moguća manipulacija s vremenom), Chimistul je na osnovi više golova u gostima otišao dalje, a ekipa, vodstvo i novinari doživjeli su i fizičku torturu.

Kad je godinu dana kasnije u Podravku došla Tîrca, pa Cozma, stvoreno je prijateljstvo klubova, koje traje i danas.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×