23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
predivna

FOTO Koprivničanka Valentina na izboru Najljepše mame Hrvatske ponijela titulu Miss elegancije: Mislim da mi to baš stoji
F

Ne propustite

Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Titulu Elegantnost2024 osvojila je predivna Valentina Ivković, Koprivničanka sa zagrebačkom adresom, koja nam kaže da joj je ovo jedno od ljepših životnih iskustava.

– Gledala sam ta natjecanja još kad nisam imala dijete i rekla sama sebi kako se ove godine moram prijaviti da steknem nova iskustva i poznanstva. Bilo je predivno, a prvi sam puta bila model, nosila revije i hodala po pisti ispod svjetla reflektora – kaže nam ona.

No više od svega znači joj što je upoznala puno drugih mama koje imaju i po petero djece i bave se brojnim hobijima i poslovima.

– Kažu da je žena ženi vuk, no nije to uvijek tako. Tamo smo si bile podrška i dale si nove ideje i poticaj da budemo kreativne i možda i pokrenemo neki svoj biznis –  priča nam Valentina te poručuje svim mamama da se prijave jer će steći samopouzdanje i dobiti podršku što mnogima nedostaje.

Sa svojom je titulom Miss elegancije iznimno zadovoljna jer kaže da joj to baš stoji.

– Puno mi ljudi zna reći kako se znam obući, kombinirati odjeću, a to i volim, tako da lenta to i opravdava, a zahvalna sam i krojačici Sanji Domitrović koja mi je sašila predivnu haljinu – priča nam ona.

No najviše je zahvalna svojoj kćerkici Ani (3) na koju je najponosnija, a natjecanje ju je potaknulo da otvori svoj obrt za izradu dekoracija.

FOTO: NMH press

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×