12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mala sportska škola predstavljena u Novigradu Podravskom
M

Ne propustite

Mala sportska škola predstavljena je u Novigradu Podravskom. Radi se o projektu koji su pokrenuli Koprivničko-križevačka županije i podravsko-prigorska Zajednica sportova po uzoru na koprivničku, a pilot projekt trenutno se provodi u Novigradu Podravskom, Kalniku, Goli i Kalinovcu.

 

Polaznici svih Malih sportskih škola, pokazali su što su do sada naučili i svladali u radu sa svojim voditeljima. U vrlo atraktivnom programu nastupili su i mladi pjevači Anett Glavak, Sandro Turković i Matija Kucelj, plesne skupina Ola, la, JUMP i novigradski breakdanceri, koprivničke i novigradske mažoretkinje, Glazbeni kutić iz Ždale te mladi plesači Kluba Ritam dok su najstariji novigradski vrtićanci imali prilike biti manekeni na modnoj reviji. A osim djece i njihovih roditelja zadovoljstvo sportskim aktivnostima ne kriju ni u Zajednici sportova Koprivničko-križevačke županije.

– Izuzetno smo zadovoljni. Želja nam je bila da pružimo mogućnost djeci iz manjih sredina da se mogu početi baviti sportom i mislimo da je to polučilo jako velike rezultate. Odaziv djece je izuzetno velik u Male sportske škole, a i zadovoljstvo roditelja je jako veliko s tim projektom, rekao nam je predsjednik zajednice Stanko Lovković.

U županijskoj Zajednici sportskih udruga očekuju do kraja mjeseca povratne informacije iz ostalih općina, kad će biti odlučeno u kojim će se još sredinama pokrenuti program sportskih aktivnosti za djecu predškolskog uzrasta.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×