28.1 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana redovna godišnja skupština županijske Zajednice sportova
O

Ne propustite

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije jedna je od najorganiziranijih  županijskih asocijacija  te po načinu djelovanja spada u sam vrh. Rekao je to predsjednik Nadzornog odbora, dožupan Ivan Pal prenjevši nakon jučer održane redovne godišnje skupštine ocjenu stručnjaka za lokalni sport iz Hrvatskog olimpijskog odbora. 

– To je svakako jedna od zajednica koja najtransparentnije radi. Znači, postoje pravilnici u svim onim segmentima u kojima trebaju postojati. Način dodjele sredstava i za manifestacije i za saveze i za projekt Male sportske škole koja se odvija u cijeloj županiji. Ja sa zadovoljstvom moram konstatirati da bismo željeli da na taj način Zajednica i u buduće djeluje. S tim da ćemo se potruditi da ta sredstva zavisno od naših mogućnosti u proračunu budu nešto viša nego što su bila proteklih godina. Sad je to na razini nešto malo više od milijun i pol kuna.

U županijsku Zajednicu sportova učlanjeno je 18 pravnih osoba – gradske sportske zajednice Koprivnice, Križevaca i Đurđevca te općine Virje, potom sportski savezi te samostalni članovi poput Karas tima ili Streličara iz Svetog Ivana Žabna. Zajednica će, najavio je Pal, biti suorganizator Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice, bit će najvažniji partner za korištenje evropskih fondova, a dva će kroz projekte Alpe – Adria biti realizirani već ovog ljeta.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×