12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Čak 16 medalja za Ludbrežane

Ludbreški hrvači ukupno treći u Slatini, četvrti u Sarajevu
L

Ne propustite

Iva Gerić i Rene Dulikravić bili su zlatni na oba turnira, a Victoria Vrdoljak proglašena je najboljom hrvačicom sarajevskog turnira.

Mladi ludbreški hrvači prošlog su tjedna nastupili na dva turnira. Prvi se održavao u Slatini, a HK Ludbreg ukupno je zauzeo treće mjesto s deset osvojenih odličja.

Iva i Nina Gerić, Teo Varga i Rene Dulikravić pobrinuli su se za zlatne medalje, Victoria Vrdoljak uzela je srebro, dok su Dražen Oršoš, Florijan Varović, Ivan Bačani, Igor Vrdoljak i Petar Habrka uzeli osvojili bronce.

Iz kluba javljaju kako ih posebno veseli povratak Tea Varge koji se nakon ozljede, točnije loma ruke, vratio u velikom stilu.

Ludbrežani u Sarajevu // Foto: HK Ludbreg
Ludbrežani u Sarajevu // Foto: HK Ludbreg

Sljedećeg dana dio ekipe krenuo je u Sarajevo na međunarodni memorijalni turnir ‘Hrvačima BiH’, a samo jedan od sedam predstavnika ostao je bez medalje.

Iva Gerić i Rene Dulikravić ponovno su bili zlatni, a ovoga puta pridružila im se i Victoria Vrdoljak koja je bila proglašena i najboljom hrvačicom turnira. Srebrima su se okitili Florijan Varović i Ivan Bačani, broncom Dražen Oršoš, dok je bez odličja ostao Igor Vrdoljak.

 

Šest medalja bilo je dovoljno za četvrto mjesto, a vrijedi istaknuti kako je Bačani, zajedno sa svojim protivnikom, nagrađen peharom za najatraktivniju borbu natjecanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×