Čak 16 medalja za Ludbrežane

Ludbreški hrvači ukupno treći u Slatini, četvrti u Sarajevu

15:15h
0
Ludbreška ekipa u Slatini // Foto: HK Ludbreg
Ludbreška ekipa u Slatini // Foto: HK Ludbreg

Iva Gerić i Rene Dulikravić bili su zlatni na oba turnira, a Victoria Vrdoljak proglašena je najboljom hrvačicom sarajevskog turnira.

Mladi ludbreški hrvači prošlog su tjedna nastupili na dva turnira. Prvi se održavao u Slatini, a HK Ludbreg ukupno je zauzeo treće mjesto s deset osvojenih odličja.

Iva i Nina Gerić, Teo Varga i Rene Dulikravić pobrinuli su se za zlatne medalje, Victoria Vrdoljak uzela je srebro, dok su Dražen Oršoš, Florijan Varović, Ivan Bačani, Igor Vrdoljak i Petar Habrka uzeli osvojili bronce.

Iz kluba javljaju kako ih posebno veseli povratak Tea Varge koji se nakon ozljede, točnije loma ruke, vratio u velikom stilu.

Ludbrežani u Sarajevu // Foto: HK Ludbreg
Ludbrežani u Sarajevu // Foto: HK Ludbreg

Sljedećeg dana dio ekipe krenuo je u Sarajevo na međunarodni memorijalni turnir ‘Hrvačima BiH’, a samo jedan od sedam predstavnika ostao je bez medalje.

Iva Gerić i Rene Dulikravić ponovno su bili zlatni, a ovoga puta pridružila im se i Victoria Vrdoljak koja je bila proglašena i najboljom hrvačicom turnira. Srebrima su se okitili Florijan Varović i Ivan Bačani, broncom Dražen Oršoš, dok je bez odličja ostao Igor Vrdoljak.

 

Šest medalja bilo je dovoljno za četvrto mjesto, a vrijedi istaknuti kako je Bačani, zajedno sa svojim protivnikom, nagrađen peharom za najatraktivniju borbu natjecanja.