18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dan bez automobila

FOTO Prigodnim i poučnim šetnjama, sportom i ostalim aktivnostima kreću se mali i veliki diljem Koprivnice
F

Ne propustite

Kako bi dani kretanja i bez auta prošli bez planinara? Tako HPD Bilo u 17 sati šetnju koprivnicom rutom koja vodi mjestima značajnim za povijest Društva.

Europski tjedan mobilnosti danas se provodi kroz Dan bez automobila kad se u tvrtkama, gradskoj upravi te školama i vrtićima potiče male i velike da na posao odnosno u vrtić i školu, dolaze pješice ili biciklom.

Pješačka i biciklistička zona centra grada danas je tom posebnom prilikom proširena te se u njoj ne može vidjeti, čuti ni omirisati motorna vozila.

Tako danas učenici OŠ Đuro Ester idu Pješice u Muzej te obilaze Spomenik biciklu, dok od vrtića ovaj Dan obilježavaju Smiješak, Igra kroz sportske igre s bakama i djedovima te Sv. Josip izrađivanjem poticajnih plakata i izlaganjem na ogradi vrtića,a Tratinčica u suradnji s COOR-om Podravsko sunce oslikava prostor oslobođen od prometa.

U prijepodnevnim satima odvijala se i promocija sportskih klubova, a kako bi dani kretanja i bez auta prošli bez planinara? Tako HPD Bilo u 17 sati šetnju koprivnicom rutom koja vodi mjestima značajnim za povijest Društva.

A Dan bez automobila obilježili su i zaposlenici koprivničke bolnice te je tim povodom organizirano prigodno okupljanje u restoranu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×