13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
osmo kolo županijskih liga

Kloštrani očekuju kiks Tomislava iz Drnja, Miklinovec ide kod Ferdinandovca
K

Ne propustite

Svi susreti u obje lige počinju u 16 sati.

Ovoga vikenda nastavlja se natjecanje u županijskim ligama susretima osmoga kola.

Nakon nekoliko uzastopnih kola u prvoj ligi nema izrazitog derbija s obzirom na položaj klubova na tablici, ali su tu uvijek zanimljivi susjedski obračuni.

U subotu će osmo kolo otvoriti u Legradu domaći Graničar i Osvit iz Đelekovca. Domaćini će se pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon poraza u derbiju prošlog kola, a Osvit planira nastaviti pozitivan niz u prvenstvu.

Od nedjeljnih susreta valja izdvojiti gostovanje vodećeg Tomislava iz Drnja u Molvama kod Mladosti, dok drugoplasirana kloštranska Mladost dočekuje Kalinovac i nada se kiksu Tomislava kako bi preuzela vodeću poziciju na tablici.

Nakon prve ovosezonske pobjede s puno samopouzdanja Sloga iz Koprivničkog Ivanca putuje u Novigrad kod Drave, a imbriovečki Borac nakon velike pobjede u kupu gostuje kod Bratstva u Kunovcu.

U ostalim susretima sastaju se Panonija iz Peteranca i Prekodravac iz Ždale te Fugaplast iz Gole i Tomislav iz Svetog Ivana Žabna.

U drugoj županijskoj dva susreta su na rasporedu u subotu. U Vojakovcu se sastaju domaća Viktorija i Prugovac u dvoboju donjeg dijela tablice, a u Ferdinandovac na noge vodećem stiže Miklinovec s nadom da može otkinuti bar bod domaćinu.

U nedjelju će u Reki gostovati Tehnika, u Starigradu Gornja Rijeka, dok u Herešin domaćem Omladincu stiže najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva gotalovečki GOŠK.

Probuđenim Bregovcima u goste dolazi fenjeraš Hrvatski Bojovnik iz Mokrica Miholečkih, a sigečka Mladost odlazi u goste susjedima iz Hlebina, nogometašima Lipe.

Svi susreti u obje lige počinju u 16 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×