12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U posjetu postaji

FOTO Mali Križevčani isprobali kako je biti policajac
F

Ne propustite

Tijekom posjete djeca su obišla prostorije upravnog odjela kao i službene prostorije policijske postaje, između ostaloga i posebnu prostoriju za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava

U sklopu nastavnog predmeta Priroda i društvo, danas su Policijsku postaju u Križevcima posjetila djeca drugog razreda Osnovne škole Vladimir Nazor u Križevcima, gdje im je u sklopu predmetne teme Zanimanje – policajac policijska službenica za prevenciju pokazala na koji je način ustrojen rad Policijske postaje Križevci.

Na koji način u sklopu iste djeluju operativno dežurstvo, temeljna, prometna i kriminalistička policija, kao i što znači zanimanje policajac i koje poslove i zadaće obavlja policijski službenik.

Tijekom posjete djeca su obišla prostorije upravnog odjela kao i službene prostorije policijske postaje, između ostaloga i posebnu prostoriju za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Osim toga, imali su prilike vidjeti službena vozila i opremu koju policijski službenici svakodnevno koriste u svom radu, a ujedno su im dani i savjeti o sigurnom sudjelovanju te o pravilima ponašanja u prometu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×