13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ostvario svoj san

Branko Hrg odlučio: Neću se kandidirati za gradonačelnika Križevaca
B

Ne propustite

Križevački gradonačelnik Branko Hrg odlučio je otkloniti sve teorije i zavjere koje kruže prigorskim krajem i danas je na Facebooku javno dao do znanja kako se neće kandidirati za gradonačelnika Križevaca na sljedećim lokalnim izborima.

Iako je na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća rekao da nije siguran i da mu je to možda zadnji prijedlog proračun, danas je Hrg putem svog društvenog profila dao konkretan odgovor.

–  Kroz sve te godine realizirali smo velik broj vrijednih programa, svima sam se veselio, ali moj glavni san bila je cesta do Križevaca.

San je dosanjan, cesta je tu i zato sam odlučio da je ovo bio moj zadnji proračun koji sam predložio. Na narednim izborima nemam se namjeru kandidirati za gradonačelnika meni najdražeg Grada – objasnio je križevački gradonačelnik svoju odluku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×