25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mladi koprivnički rukometaši nakon 16 godina na završnici Prvenstva Hrvatske
M

Ne propustite

Prvenstvo Hrvatske za dječake rođene 1998.g. i mlađe održano je u Biogradu na moru proteklog vikenda, a na njemu je sudjelovalo 20 momčadi iz cijele Hrvatske.

Među njima su bili i mladi igrači Rukometnog kluba Koprivnica pod vodstvom trenera Igora Stubičara i Filipa Turka.

– Naši dečki su dobro otvorili prvu utakmicu u grupi sa vršnjacima iz Virovitice, ali ipak nisu uspjeli pobijediti. Protiv ekipa Dubrave i Broda drugo poluvrijeme smo bili neprepoznatljivi što su protivničke ekipe znale iskoristiti, da bi ipak protiv Akademije Balić-Metličić odigrali najbolju utakmicu prvenstva i ubilježili prvu pobjedu. Isti dan upisali smo i drugu pobjedu protiv ekipe Zrinskog u neizvjesnoj utakmici, a zadnji dan u borbi za 17. mjesto nesretno izgubili od Buzeta golom u posljednjim trenucima utakmice – rekao je trener Stubičar i dodao:

– Na kraju možemo biti jako zadovoljni što se ova generacija dječaka plasirala na završnicu prvenstva Hrvatske nakon 16 godina i tako pokazali da se uz dobar rad, trud i malu dozu sreće može ostvariti dobar rezultat. Iskustvo koje su dobili tamo će im uvelike koristiti već u jesen kada se počinju natjecati u mlađe kadetskoj ligi koja je puno zahtjevnija od dosadašnjeg sustava natjecanja.

Za ekipu Koprivnice su nastupili: Filip Treščec, Luka Perko, Ivan Županić, Željko Đurišević, Jan Šumandl, Borna Geto, Dorian Rojčević, Branimir Gašparić, Luka Ribić, Karlo Firšt, Eugen Mikulčić, Ivan Ostriž, Kristijan Haramina, Tomislav Gašparić, Josip Horvat, Joško Vudrag, Danijel Rožmarić, Tomislav Levak, Stanko Dujaković. Treneri: Igor Stubičar i Filip Turk.

Grupa D:

RK VIROVITICA
AKADEMIJA BALIĆ-METLIČIĆ
RK DUBRAVA
ŠKOLA RUKOMETA BROD
RK KOPRIVNICA

Rezultati u grupi:

Koprivnica – Virovitica 15:18 (5:9)
Dubrava – Koprivnica 18:8 (9:5)
Škola rukometa Brod – Koprivnica 21:12 (10:8)
Koprivnica – Akademija Balić-Metličić 18:15 (9:7)

Poredak u grupi: 1. Dubrava 8, 2. Balić-Metličić 4, 3. Virovitica 4, 4. Brod 2, 5. Koprivnica 2.

Razigravanje od 17. do 20. mjesta:

Zrinski – Koprivnica 14:17 (6:9)
Buzet – Nexe 21:19 (9:10)

Za 17. mjesto:

Koprivnica – Buzet 19:20 (13:10)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×