22.4 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

EHF EURO 2012: Srbija domaćin umjesto Nizozemske
E

Ne propustite

Žensko europsko prvenstvo održat će se u Srbiji od 4. do 16. prosinca ove godine, objavio je EHF. Nizozemska je, kao što je poznato, odustala od organizacije, a umjesto nje na zvaršnicu EP-a ide Island koji je u kvalifikacijama postigao najbolje rezultate u odnosu na druge reprezentacije, koje se nisu plasirale na EP u kvalifikacijama.
Za organizaciju EP-a zanimanje je iskazalo 11 država: Hrvatska, Danska, Makedonija, Island, Norveška, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka i Švedska.

Prvenstvo će se održati u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu, u dvoranama u kojima je Srbija bila domaćin muškog EP-a u siječnju 2012. Završne utakmice igrat će se u Beogradu. Sudjeluju reprezentacije Njemačke, Mađarske, Rumunjske, Srbije, Crne Gore, Rusije, Francuske, Makedonije, Švedske, Češke, Hrvatske, Danske, Ukrajine, Španjolske, Norveške i Islanda.
Ždrijeb za završni turnir održat će se u Monaku tijekom EHF kongresa u petak, 22. lipnja od 18 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Doznajemo datume

DRŽAVNA MATURA Učenici “na iglama”, idući tjedan kreću ispiti, strani jezici za zagrijavanje

Objavljeni su svi datumi održavnja ispita iz državne mature za maturante srednjih škola. Državna matura piše se već idući...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×