18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nagrađene mlade IT nade
N

Ne propustite

U suradnji s varaždinskim Fakultetom Organizacije i Informatike, ClickAttack i NTH Grupa organizirali su nagradni natječaj u kojem su studenti FOI-a dobili zadatak izraditi koncept za Sales portfolio app e-marketing plan. Zadatak je bio napraviti istraživanje tržišta i konkurencije te osmisliti koncept mobilne aplikacije koja će se koristiti kao prodajni alat u B2B okruženju.

Studenti su se podijelili u ekipe i zajedničkim snagama osmislili inovativne koncepte na visokoj razini profesionalnosti. Konkurencija je bila žestoka jer su svi natječaju pristupili profesionalno i sa svježim očima mladih hrvatskih IT stručnjaka. Najkompletniji koncept ipak su predstavili članovi tima Five Stars kojeg čine studenti FOI-a Vlatka Božić, Svjetlana Katalenić, Kristijan Kitner, Nataša Medved i Andreja Županić.

“Njihov koncept pod nazivom „SC App – think different, pick smart“ najkompletnije je rješenje koje svojim istraživanjem tržišta, konkurencije i resursa te ponuđenim marketinškim strategijama doprinosi razvoju projekta Sales portfolio App NTH Grupe.”, zadovoljni su u NTH.

Priznanje i nagrada u iznosu od 2.000,00 kn mladim studentima dodijeljena je u utorak, 26.06. u prostorima FOI-a u Varaždinu. Dodjeli su prisustvovali Doc.dr.sc. Damir Dobrinić (profesor) i doc.dr.sc. Zlatko Erjavec,  prodekan fakulteta, a nagradu i priznanje su uručili Nikola Novaković i Andreja Babić kao predstavnici ClickAttacka i NTH Grupe, inače zaslužne za izradu i funkcioniranje mobilne verzije Koprivnica.net-a.

“Čestitamo članovima tima Five Stars na njihovom uspjehu. Ovaj natječaj proizašao je iz višegodišnje suradnje Fakulteta i NTH Grupe, koja će se nastaviti i u budućnosti.”, poručuju iz NTH.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×