24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nagrađene mlade IT nade
N

Ne propustite

U suradnji s varaždinskim Fakultetom Organizacije i Informatike, ClickAttack i NTH Grupa organizirali su nagradni natječaj u kojem su studenti FOI-a dobili zadatak izraditi koncept za Sales portfolio app e-marketing plan. Zadatak je bio napraviti istraživanje tržišta i konkurencije te osmisliti koncept mobilne aplikacije koja će se koristiti kao prodajni alat u B2B okruženju.

Studenti su se podijelili u ekipe i zajedničkim snagama osmislili inovativne koncepte na visokoj razini profesionalnosti. Konkurencija je bila žestoka jer su svi natječaju pristupili profesionalno i sa svježim očima mladih hrvatskih IT stručnjaka. Najkompletniji koncept ipak su predstavili članovi tima Five Stars kojeg čine studenti FOI-a Vlatka Božić, Svjetlana Katalenić, Kristijan Kitner, Nataša Medved i Andreja Županić.

“Njihov koncept pod nazivom „SC App – think different, pick smart“ najkompletnije je rješenje koje svojim istraživanjem tržišta, konkurencije i resursa te ponuđenim marketinškim strategijama doprinosi razvoju projekta Sales portfolio App NTH Grupe.”, zadovoljni su u NTH.

Priznanje i nagrada u iznosu od 2.000,00 kn mladim studentima dodijeljena je u utorak, 26.06. u prostorima FOI-a u Varaždinu. Dodjeli su prisustvovali Doc.dr.sc. Damir Dobrinić (profesor) i doc.dr.sc. Zlatko Erjavec,  prodekan fakulteta, a nagradu i priznanje su uručili Nikola Novaković i Andreja Babić kao predstavnici ClickAttacka i NTH Grupe, inače zaslužne za izradu i funkcioniranje mobilne verzije Koprivnica.net-a.

“Čestitamo članovima tima Five Stars na njihovom uspjehu. Ovaj natječaj proizašao je iz višegodišnje suradnje Fakulteta i NTH Grupe, koja će se nastaviti i u budućnosti.”, poručuju iz NTH.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Održana redovna skupština

FOTO Đurđevački umirovljenici planiraju pjevanje, ples i plivanje za podizanje kvalitete života

Đurđevački umirovljenici, okupljeni u Maticu umirovljenika, održali su svoju redovnu godišnju skupštinu. Skupštinu je vodio predsjednik Tomo Jozek, koji je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×