18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan zadovoljan // Ostojić potvrdio da neće biti spajanja bolnica
Ž

Ne propustite

Koprivničko-križevački župan Darko Koren svoje dojmove nakon posjete prvog čovjeka zdravstva Rajka Ostojića ocijenio je pozitivnima, jer kaže, ministar poznaje sustav u našoj županiji, probleme koji postoje i ima rješenja.

Također, dobio je nešto konkretnija pojašnjenja o regionalizaciji bolnica u ovom dijelu države nego novinari:

– Evo, ja sam zadovoljan odgovorom. Ministar je rekao da se to u ovom trenutku sigurno se neće dogoditi, a kada bi se nekakvo funkcionalno spajanje i događalo, onda bi koprivnička bolnica sigurno bila lider-bolnica, dakle ona oko koje bi se nešto događalo, a ne ona koja bi morala nekome pripasti.

Također, ministar Ostojić je pokazao razumijevanje za dugovanja Opće bolnice pa je nedavno pomogao s 3,6 milijuna kuna plaćanje računa starijih od godine dana za lijekove, dodao je župan. Takav odnos očekuje i ubuduće, pogotovo jer je bolnički dug ponovno u porastu i premašuje 50 milijuna kuna.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×