6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan zadovoljan // Ostojić potvrdio da neće biti spajanja bolnica
Ž

Ne propustite

Koprivničko-križevački župan Darko Koren svoje dojmove nakon posjete prvog čovjeka zdravstva Rajka Ostojića ocijenio je pozitivnima, jer kaže, ministar poznaje sustav u našoj županiji, probleme koji postoje i ima rješenja.

Također, dobio je nešto konkretnija pojašnjenja o regionalizaciji bolnica u ovom dijelu države nego novinari:

– Evo, ja sam zadovoljan odgovorom. Ministar je rekao da se to u ovom trenutku sigurno se neće dogoditi, a kada bi se nekakvo funkcionalno spajanje i događalo, onda bi koprivnička bolnica sigurno bila lider-bolnica, dakle ona oko koje bi se nešto događalo, a ne ona koja bi morala nekome pripasti.

Također, ministar Ostojić je pokazao razumijevanje za dugovanja Opće bolnice pa je nedavno pomogao s 3,6 milijuna kuna plaćanje računa starijih od godine dana za lijekove, dodao je župan. Takav odnos očekuje i ubuduće, pogotovo jer je bolnički dug ponovno u porastu i premašuje 50 milijuna kuna.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×