18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novi spot Bow vs Plectrum

FOTO/VIDEO Premijerno donosimo: Domaći dvojac simio video za Kit Blues na atraktivnim lokacijama Los Angelesa
F

Ne propustite

Spot je sniman na atraktivnim lokacijama Los Angelesa kao što su Hollywood walk of fame, Venice Beach, Culver City Hill, Santa Monica Pier i druge.

Glazbeni dvojac Bow vs Plectrum koji čine Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojsak na kontrabas, predstavlja novi video spot za skladbu Kit Blues, a ePodravina ga večeras premijerno prikazuje samo za vas.

Spot je režirao i producirao holivudski producent i redatelj Bobby Grubic, vlasnik tri Emmy nagrade, a glazbu potpisuje Tihomir Hojsak. Spot je sniman na atraktivnim lokacijama Los Angelesa kao što su Hollywood walk of fame, Venice Beach, Culver City Hill, Santa Monica Pier i druge.

Poznate lokacije LA-a // Foto: privatna arhiva

Podsjetimo, duo Bow vs Plectrum u studenom 2016. odsvirao je svoju prvu američku turneju na kojoj je obišao pet gradova – San Pedro, Los Angeles, Pittsburgh, New York i Washington, a nastupili su i u glasovitom The Kennedy Center for Performing Arts. Dvojac je zaključio turneju preko bare, ne zaboravljajući svoj dom, pa je u prosincu oduševio koprivničku publiku u Domoljubu, kako Tihomir dolazi iz Drnja.

Treba spomenuti kako su naši glazbenici dobili posebna priznanja za doprinos u kulturi od američkog kongresa i kalifornijskog senata, a Jutarnji List proglasio je njihov album Bow vs Plectrum kao najbolje domaće jazz izdanje za 2016. godinu.

Bow vs Plectrum – Kit Blues // Video

Pješčane plaže Grada anđela // Foto: privatna arhiva
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×