15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dožupan Pal primio priznanje Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske
D

Ne propustite

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, na prijedlog Udruge antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije, dodijelio je zamjeniku župana Ivanu Palu priznanje za poseban doprinos radu udruge i iznimnu suradnju s Udrugom i članovima. Ovo mu je značajno priznanje svečano uručeno na sjednici koja je u četvrtak održana u prostorijama Doma za starije i nemoćne u Koprivnici.

Priznanjima za svoj rad i doprinos nagrađeni su i načelnik Općine Kalnik Božidar Kovačić, Melkior Posavec, Ivan Knok i Danica Crnčić. Članovi Udruge raspravljali su i o planovima rada u 2013. te o organiziranom obilježavanja važnih povijesnih događanja u Lepoglavi, Jasenovcu i Kumrovcu.

Okupljenim članovima Udruge i gostima obratio se i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal koji je tom prigodom zahvalio na primljenom priznanju.

– Ovo je priznanje dokaz da prepoznajemo vrijednosti koje su trajne jer povijest uvijek treba cijeniti. Zato ovo ne doživljavam kao priznanje samo meni već i samoj Koprivničko-križevačkoj županiji i izvršnoj vlasti koja je uvijek imala razumijevanja za potrebe Udruge, ali i iskazivanje dužnog poštovanja i zahvalnosti njezinim članovima – rekao je zamjenik župana te čestitao ostalim dobitnicima priznanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×