15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počela pretprodaja ulaznica za koncert (Ne)normalnog Balaševića
P

Ne propustite

Počela je pretprodaja ulaznica za koncert benda (Ne)normalni Balašević koji će se održati u petak 8.2. u koprivničkom Rooster Pubu.

Riječ je o jedinom priznatom bendu od strane samog Balaševića, pa su tako prije nekoliko godina nastupali s Đoletom kao gosti u njegovom TV show-u. Do danas su napunili mnoge klubove i kazališta diljem regije, a njihov koncert u sklopu Zagreb Rujan festa gledalo je više tisuća posjetitelja.

Ujedno, ovo je posljednja prilika da vidite ovaj odličan live bend jer će (Ne)normalni Balašević svirati za Koprivničance i sve ostale fanove Đorđe Balaševića u sklopu svoje oproštajne turneje.

Pogledajte atmosferu s jednog od njihovih koncerata:

Koncert će se održati u petak 8. veljače s početkom u  21h u Rooster Pubu u Koprivnici. Cijena ograničenog broja ulaznica u pretprodaji iznosi 30kn, a na dan koncerta 40kn. Ulaznice možete kupiti u Šarenom Dućanu i Rooster Pubu u Koprivnici.

Medijski pokrovitelj – Koprivnica.net.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×