30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Neven Hrupec: I u Vacu idemo na pobjedu
N

Ne propustite

Na konferenciji za novinstvo nakon utakmice svoje mišljenje rekli su treneri obje ekipe, ali i, po općoj ocjeni, najbolje igračice u Podravki, Marta Žderić, i u Vácu Agnes Trifa.

Svi su istaknuli zasluženo pobjedu Podravke Vegete.

TRENER PODRAVKE VEGETE NEVEN HRUPEC: I u Vácu idemo na pobjedu

– Čestitam svojim curama na pobjedi. Da nam je netko prije utakmice ponudio osam razlike, s obzirom na probleme koje smo imali, sigurno bismo prihvatili. Jako sam zadovoljan igrom u obrani, sigurno da imamo poteškoća u napadu, ali vjerujem da ćemo biti sve bolji i uigraniji kako će dani prolaziti, i da ćemo se vratiti na staro kad nam se vrate ozlijeđene igračice. Bez obzira na sve, pobjedi ne treba gledati u zube, mislim da smo napravili dobar rezultat koji nam garantira miran uzvrat. Za uzvrat u Vacu ćemo se također dobro pripremiti, i tamo ćemo ići na pobjedu kojom bismo zaokružili osminu finala Kupa kupova. Neće biti nikakvog opuštanja.

IGRAČICA UTAKMICE GOLMANICA MARTA ŽDERIĆ: Žao mi je što nije 10 razlike, ali i ovih osam je dovoljno

Marta Žderić na pressici // Foto: Koprivnica.netČestitam suigračicama, odigrale smo stvarno vrhunski posao. Čestitala bih i Maji Šon, dobro se uklopila u kratko vrijeme. Znale smo da će bez Mirande i Sanje biti jako teško, trener nam je stalno napominjao da moramo dati 110 posto. Iskreno, žao mi je što nije ostalo 10 razlike dok smo ih imali, ali i ovih osam će nam biti dovoljno. U Mađarsku u svakom slučaju idemo po pobjedu.

TRENER VACI NKSE ISTVÁN GULYÁS: Izvrsna Žderić

U prvom poluvremenu bili smo jako loši u napadu, a Podravkina golmanica branila je izvrsno. Nadam se da ćemo u uzvratnoj utakmici odigrati bolje.

GOLMANICA VACI NKSE AGNES TRIFA: Podravka je razina više

Podravka je ekipa iz Lige prvakinja, a mi smo ipak jednu razinu ispod toga. Naša obrana nije uspjela zaustaviti Podravkine pucačice, a u napadu smo bile prespore i neodlučne, pogotovo u prvom poluvremenu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ROADPOL

Ljudi, oprez! Policija od danas provodi posebnu akciju, “ciljaju” cijeli tjedan na točno ove vozače

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća, naša policija od danas provodi posebnu akciju na prometnicama. Radi se o nadzoru alkohola...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×