12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Krenite biciklom u trgovinu i osvojite nagradu!
K

Ne propustite

S prvim proljetnim danima ponovno će oživjeti biciklistički promet u našem gradu. Još jedan dodatni razlog za to biti će i proljetna kampanja Biciklom u trgovinu, koju Grad Koprivnica provodi u sklopu međunarodnog projekta Cyclelogistics. Projekt ima za cilj podržati aktivne kupce koji u trgovinu odlaze biciklom u njihovoj korisnoj navici te potaknuti one koji to još ne čine da im se pridruže barem kroz trajanje jednomjesečne kampanje.

Poziv za sudjelovanjem upućen je svim građankama i građanima Koprivnice, kako redovitim biciklistima tako još više onima koji su naviknuti kupovine obavljati automobilom. Dovoljno se prijaviti na broj telefona 048/279-502 (098 915 6038) ili email adresu tihana.hleb@koprivnica.hr. Tijekom kampanje, od 22. ožujka do 22. travnja sudionici će obavljati svoje kupovine, a krajem kampanje će putem upitnika provjeriti koliko je ovo iskustvo za njih bilo ugodno i pozitivno ili pak  u nekom smislu iznenađujuće i neuobičajeno.

U kampanju su pozvane i trgovine i obrti da ovo pozitivno, odgovorno i okolišno neškodljivo ponašanje nagrade svojim proizvodima i uslugama. Jer, upravo su pješaci i biciklisti, pokazuju brojna istraživanja, najbolji kupci. Za razliku od većih tjednih kupovina, oni u trgovinu odlaze češće pa su tako skloni i neplaniranoj kupnji. Istovremeno, kupci biciklisti više kupuju u obližnjim trgovinama, čime pomažu poslovanju lokalnih trgovina i obrta u vremenu sve veće internacionalizacije trgovina i usluga.

Iz Grada pozivaju da prijavite svoje sudjelovanje, mjesec dana svoje kupnje obavljajte biciklom i osvojite nagrade kojima vaše trgovine i obrti nagrađuju vašu vjernost!

Izvor: Koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×