15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven Belupo i Osijek podijelili bodove u nemogućim uvjetima
S

Ne propustite

Malo toga vidjeli su malobrojni promrzli gledatelji na koprivničkom stadionu u prvenstvenom ogledu Slavena Belupa i Osijeka. Na kraju su suparnici podijelili bodove u susretu koji je odigran u izuzetno teškim uvjetima, po blatu, ledu i jakom sjevernom vjetru.

– Rezultat je možda i najrealniji s obzirom na prikazano. Zadovoljan sam reakcijom igrača koji su pružili maksimum u teškim uvjetima. Nažalost, nismo iskoristili dvije dobre prilike koje smo stvorili u drugom poluvremenu – rekao je novi trener Slavena Belupa Roman Sović.

Osijek je u prvom dijelu igrao niz vjetar, ali nije iskoristio dvije prilike u kojima se našao Blatnjak, dok je Kvržićev udarac u nastavku obranio Rodić.

Za domaće je dobru priliku propustio Delić u 67. minuti, glavom je prebacio vrata. Najbolja šansa bila je u 86. minuti, kad je udarac Jelavića glavom obranio Mikulić, da bi odbijanac Delić poslao pokraj gola.

Osječani su već četvrti susret u nizu okončali bez pogodaka, a bodom su zadovoljni i zbog toga što su nakon šest godina prekinuli crnu seriju u Koprivnici.

– Slažem se da je remi najrealniji ishod. Igračima obje momčadi čestitam na angažmanu, gledateljima na dolasku unatoč hladnom vremenu, a Slavenu želim finale Kupa – izjavio je nakon utakmice trener Osijeka Stanko Mršić.

MAXTV PRVA LIGA, 24. KOLO

SLAVEN BELUPO – OSIJEK 0:0

KOPRIVNICA – Gradski stadion. Gledatelja 300. Sudac: Marić (Daruvar).

SLAVEN BELUPO (4-3-3): Rodić – Geng, Kokalović, Pranjić, Pilipović (od 75. Barić) – Purić, Jugović, Brlek – Rak (od 81. Glavica), Šaban (od 70. Jelavić), Delić. TRENER: Roman Sović.

OSIJEK (4-3-2-1): Mikulić – Ibriks, Smoje, Leko, Lešković – Pušić, Kurtović, Blatnjak – Kvržić (od 89. Zulim), Pongračić (od 90. Krstanović) – Perošević (od 66. Glavaš). TRENER: Stanko Mršić.

ŽUTI KARTONI: Purić, Kokalović (Slaven Belupo), Perošević, Mikulić, Blatnjak (Osijek).

IGRAČ UTAKMICE: Zvonimir Mikulić (Osijek).

OSTALI REZULTATI 24. KOLA: Zagreb – Lokomotiva 2:4, Inter – Split 0:0.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

7. kongres sestrinstva

FOTO/VIDEO Medicinske sestre i primalje iz cijele županije okupile se u Domoljubu, evo tko je sve došao

Brojne medicinske sestre, primalje i zdravstveni djelatnici okupili su se danas u koprivničkom Domoljubu. Povod je 7. Kongres sestrinstva Koprivničko-križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×