19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koliko para, toliko muzike

Slaven Belupo na plaće igrača potrošio 1,4 milijuna eura, i onda se pitamo zašto smo uvijek u donjoj polovici lige
S

Slaven je i na ljestvici i u plaćama tamo gdje pripada - nešto manje od njega plaće imaju u Varaždinu, oko 1,4 milijuna eura.

Ne propustite

Hrvatski su nogometni prvoligaši morali objaviti svoja lanjska izvješća, pa i plaće igrača. Prema navedenom popisu vidljivo je i očito kako se naš Slaven teško može boriti za nešto više od situacije u kojoj se nalazi. Rekli bismo, koliko para, toliko muzike.

Dinamo je na plaće igrača potrošio čak 20,9 milijuna eura, a naš Slaven Belupo 1,4 milijuna eura. Od svih klubova, gledajući aktualnu ljestvicu možemo reći tek da je Rijeka pošteno prebacila normu jer je na plaće igrača potrošila četiri puta manje od Dinama (5,8 milijuna eura), a trenutno je vodeća. Ipak, da se može i s nešto manjim budžetom za igrače potvrdila je Lokomotiva koja je na plaće potrošila 2,4 milijuna eura, milijun više od Slavena a samo bod je iza četvrtoplasiranog Osijeka.

Slaven Belupo - Varaždin
Slaven i Varaždin imaju slične izdatke za plaće // Foto: Ivan Balija

Dakle, potrebno je i malo sreće, strpljenja, dobrog skautinga kako bi se pofajtalo za četvrto mjesto – jer sve ostalo je ravno čudu s obzirom da velika četvorka ima prevelike budžete za ostatak lige. No, svaku sezonu netko od njih “padne u rupu” pa tu treba iskoristiti priliku. To upravo radi Lokomotiva.

Poslije Dinama najviše je na plaće trošio Hajduk, 12 milijuna eura, a zatim Osijek 8,2 milijuna. Slaven je i na ljestvici i u plaćama tamo gdje pripada – nešto manje od njega plaće imaju u Varaždinu, oko 1,4 milijuna eura, a Rudeš zadnji na tablici i u plaćama tek 571.000 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Samo se nižu

Pao još jedan koprivnički “travar”, uzgajao marihuanu i prodavao je po gradu

Još je jedan diler droge pao na koprivničkom području, javlja policija. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je 27-godišnjak zbog proizvodnje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×