19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U četvrtak premijera dječje predstave Čarobna metla
U

Ne propustite

Lutkarska skupina Kopriva, pec pec Društva naša djeca Koprivnica pripremila je novu predstavu pod nazivom Čarobna metla.

Premijera će se održati u četvrtak 11. travnja u 18 sati u Domu mladih, a dobrovoljni prilog je 10 kuna. Besplatna predstava za dječje vrtiće bit će pak u ponedjeljak, 29. travnja u 10 sati. Tekst je priredila Tigrena Csik prema priči engleske spisateljice Julie Donaldson – Mjesta ima na metli svima. Scenu je izradila Gorana Babić, a glume Mia Kramar, Ana Csik, Ivan Janeković, Tia Janeković, Leona Barešić, Ana Nemec i Tigrena Csik, dok je za osvjetljenje i ozvučenje zadužen Tomislav Jurenec. Priča je puna neobičnih i smiješnih situacija, a poručuje kako prijatelju uvijek treba pomoći, jer on će ti tu pomoć uzvratiti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×